IGRAONICA I IGROTEKA

ADRESA

Europska avenija 24
31000 Osijek

TELEFON

+385 (0)31 211 472

FAX

+385 (0)31 211 218 (lokal 201)

E-MAIL

djecji.odjel@gskos.hr

OSOBA ZA KONTAKT

Suzana Biglbauer, dipl. knjiž.

RAD S KORISNICIMA

ponedjeljak – petak: 08.00 – 19.30
subota: 08.00 – 12.30

Odsjek Igraonice i igroteke priređuje različite aktivnosti kao što su video projekcije, pričaonice, slušaonice glazbe, izmišljaonice, kreativne radionice (likovna, glumačka, lutkarska), izložbe, susreti s književnicima, predstavljanje knjiga, predavanja za djecu.

VESELIMO SE PROLJEĆU!

Igraonica Odjela za rad s djecom i mladima poziva vas da dođete u svoju knjižnicu i uživate u sadržajima i programima koje smo pripremili.

Kada? Svakoga dana od 17 do 18.30 sati

Gdje?  Igraonica Odjela za rad s djecom i mladima

Igraonica Odjela za rad s djecom i mladima poziva vas da uživate  u novim slikovnicama i knjigama koje smo za vas nabavili!  Dođite na druženje i upoznajte nove prijatelje. Poslušajte najljepše bajke i najstrašnije priče u  pričaonici. Na kreativnim  radionicama možete maštati,  glumiti,  likovno se izraziti i ugodno provesti slobodno vrijeme.

KORISNICI

Odjel za rad s djecom i mladima namijenjen je predškolskoj i školskoj djeci, ali i svim ostalim članovima Gradske i sveučilšne knjižnice Osijek kojima se naši sadržaji čine zanimljivima.

TJEDNI RASPORED AKTIVNOSTI

PONEDJELJAK:
igrodan (društvene igre, lego kutić, kuhinja i trgovina)

UTORAK:  likovna radionica

SRIJEDA:  pričaonica ( za male i velike)

ČETVRTAK:  maštaonica – dramska radionica

PETAK : film,glazba, ples

*NOVO SUBOTA:  Čitamo naglas!   11,00 – 12,00 h

*NOVO „PRSTIĆI  PRIČAJU!“
pričaonica i igraonica za djecu 0-3 godine

XX

Pričanje priča za bebe i djecu najranije dobi “Prstići pričaju!”

Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek organizira novu aktivnost pričanja priča za bebe i djecu najranije dobi (0-3 godina) pod nazivom “Prstići pričaju!”. Aktivnost će se odvijati utorkom prijepodne u vremenu od 11.00 do 12.00 sati i srijedom poslijepodne u vremenu od 18.00 do 18.30 sati u prostoru igraonice i igroteke Odjela za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Aktivnost “Prstići pričaju!” dio programa nacionalne kampanje “Čitaj mi!” posvećena poticanju čitanju naglas djeci od rođenja. Susreti za roditelje i bebe zamišljeni su kao zajednička igra, slušanje priče, čitanje slikovnica, dramatiziranje s pomoću lutkica i prstića. Poticaj je to na zajedničko čitanje djetetu od najranije dobi, na posudbu kvalitetnih slikovnica, na razvoj ljubavi prema čitanju…