Predstavljanje knjige “Ulica Mirabel Bel”

108

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira predstavljanje knjige “Ulica Mirabel Bel” autorice Larise Mravunac. Predstavljanje će se održati u petak, 2. ožujka 2018. godine s početkom u 17.30 sati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Zbirka pjesama “Ulica Mirabel Bel” objavljena je krajem 2017. godine izdanju u Mind Abilityja d.o.o.

“Vrijeme je da stihovi opet pronađu put do ljudi, da više ne bježimo od njih zbog ideje da su nešto neshvatljivo, bolno i teško. Ulica Mirabel Bel želi jednom zauvijek raskrinkati pogrešna uvjerenja o poeziji i vratiti joj zasluženo dostojanstvo i moć. Onu koja transformira iz dubine duše svakoga tko je čita, stvarajući u njemu osjećaj lakoće i ispunjenosti, ljubavi i prepuštanja…” – o knjizi je napisala urednica Ivančica Tarade.

Larisa Mravunac rođena je Osječanka koja živi u Zagrebu. Do sada je kao autorica ili kao prevoditeljica sudjelovala u stvaranju stotinjak knjiga za djecu i mlade. Ulica Mirabel Bel njezina je prva zbirka pjesama “za odrasle”, ona od koje bježi cijeloga života, ali od koje ipak nije uspjela umaknuti.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: