Prijavite se na besplatni tečaj engleskog jezika!

„Mreža usluga za život u zajednici“

533

Ženska udruga “IZVOR” provodi tečaj engleskog jezika u sklopu programa „Mreža usluga za život u zajednici“, financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a u partnerstvu s Gradom Osijekom i Hrvatskim Zavodom za zapošljavanje. Tečaj je za polaznike i polaznice besplatan. Prvenstveno je namijenjen osnaživanju osoba u nepovoljnom položaju, stoga ciljane skupine (označene na prijavnici) imaju prednost pri upisu.

Udruga organizira tečaj engleskog jezika od 2013. godine u dva termina godišnje. U proljetnom terminu od veljače do lipnja te u jesenjem terminu od rujna do siječnja. Tečaj se provodi u suradnji s Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek koja ustupa prostor te je unutar inicijative “Ukorak s vremenom” organiziran i dodatni tečaj za osobe u mirovini.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave do 31. siječnja 2018. Prijavni obrazac možete poslati na putem elektronske pošte na zenska.udruga.izvor@gmail.com ili na adresu V.Mačeka 20, 31207 Tenja. Prijavnicu i više informacija možete pronaći na www.zenska-udruga-izvor.hr. Dodatne informacije na telefon 031 290 433 svakim radnim danom od 12 do 16 sati.