Festival slikovnice “Čuvari priča”

1295

Počele su prijave za književno-likovne radionice na ovogodišnjem Festivalu slikovnice “Čuvari priča”, koje za cilj imaju istaknuti važnost čitanja kao jedne od najznačajnijih aktivnosti koja se proteže kroz cijeli život. U prilogu se nalazi popis svih aktivnosti, a prijaviti se mogu na Odjelu za rad s djecom i mladima ili  telefonom na broj 031/211-472 djeca od 6 godina starosti pa na dalje. Požurite s prijavama jer broj je mjesta ograničen.

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i Osječko ljeto kulture 2018. pozivaju vas na Festival slikovnice “Čuvari priča” koji će se održavati u Osijeku od 04. do 06. srpanja 2018. godine uz program koji je namijenjen, kako djeci, tako i odraslima, na osječkim ulicama, trgovima i parkovima, uz središnja događanja koja su predviđena za prostore Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Program Festivala slikovnice obuhvaća izložbe ilustracija renomiranih umjetnika, predstavljanja slikovnica, susrete s ilustratorima i piscima, radionice s umjetnicima, predstave, performanse i brojne druge sadržaje zanimljive, kako mladima, tako i odraslim posjetiteljima.

PROGRAM

Više informacija može se dobiti na broj telefona: