Predavanje “Kako odgajamo dječake, kako djevojčice”

382

U organizaciji Kluba učenja Education Lab, Split, u subotu, 28. travnja. 2018. godine, s početkom u 11.00 sati održat će se predavanje pod nazivom “Kako odgajamo dječake, kako djevojčice”. Predavanje će održati predsjednica Kluba Dragana Pavičić u prostoru Austrijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Obiteljski terapeuti i psiholozi kažu da odgoj djece ovisi o situaciji u kojoj se roditelji nalaze u određenome trenutku te da su i dječaci i djevojčice podjednako zahtjevni, ali na drugačije načine. Svako je dijete individua za sebe, a njegovu unutarnju osobnost oblikuje odnos koji imaju s roditeljima i život odraslih u kućanstvu općenito. Postoje razlike u tome kako se roditelji postavljaju prema dječacima i prema djevojčicama već od samoga rođenja. Ovo predavanje propitkuje i traži odgovore na to pitanje.

Predavanje će održati učiteljica Dragana Pavičić koja već više od 10 godina radi u Osnovnoj školi Dinka Šimunovića u Hrvacama i predsjednica je Kluba učenja Education Lab, Split. Uz to drži predavanja i radionice učiteljima na teme roditeljstva roditeljima.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona:
Posudbeni odjel, Odsjek za odrasle GISKO