Povodom predstavljanja novog priručnika za učenje vokabulara na engleskom jeziku “Words My Way”, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, u utorak, 03. prosinca 2019. godine s početkom u 17.00 sati organizira predavanje pod nazivom “Kako se uspješno uči strani jezik”. Predavanje će održati Eva Bošković, magistra edukacije engleskog i njemačkog jezika te autorica priručnika, u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Eva Bošković osnivačica je Online škole stranih jezika ERYIA d.o.o., koja je kao poduzetnica nagrađivana u području podučavanja stranih jezika te je kroz njene tečajeve u posljednje 3 i pol godine više od 160 polaznika uspješno naučilo engleski i njemački jezik.

Na ovom će predavanju biti predstavljene suvremene tehnike uspješnog učenja stranog jezika, ne samo za dobre ocjene u školi, već za korištenje jezika u stvarnim životnim situacijama. Uz metode koje se protežu i kroz njezin novi priručnik za učenje engleskog jezika, posjetitelji će naučiti i kako kroz samostalan rad poboljšati svoje vještine govora, pisanja, čitanja i slušanja na stranom jeziku te kako dugoročno zapamtiti novi vokabular kako bi on postao dio aktivnog znanja stranog jezika. Predavanje je primjereno za učenike od dvanaeste godine i starije, za njihove roditelje te sve one koji sebi žele olakšati proces učenja stranih jezika.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: