U organizaciji Visokoga evanđeoskog teološkog učilišta, Crkve Radosne vijesti i Gradske  i sveučilišne knjižnice Osijek, u subotu, 27. listopada 2018. godine početkom u 10.00 sati bit će predstavljeni animirani filmovi iz serije SuperknjigaJutro crtića i zabave s Gizmom, Elom i Lukom!” – dječje animacije Biblijskih priča. Predstavljanje animiranih filmova odvijat će se u prostoru American Cornera Gradske  i sveučilišne knjižnice Osijek.

Crtiće su, 1981. godine, osmisliili japanska produkcijska kuća “Tasunoko Productions” u suradnji sa CBN-om iz SAD-a. Od tada, CBN je primio preko šest milijuna pisama od djece koja su željela saznati više o Bibliji i pričama koje su gledali putem televizije. Tijekom prošle godine, crtani filmovi Superknjiga mogli su se gledati i u Hrvatskoj, na RTL televiziji. Svi posjetitelji moći će se zabavljati gledajući crtane filmove i igrajući igre s voditeljicom Vanjom Bule te se družiti i slikati s Gizmom!

Crtići su namjenjeni djeci od 5 do 15 godina, a mogu ih gledati i oni najmlađi te, svakako, roditelji. Više o Superknjizi pogledajte na: https://superknjiga.com/#KONTAKT

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: