Edukacija knjižničara o korištenju BOSON setova dodataka za micro:bit u projektu “Digitalni građanin”

127

U organizaciji Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, Instituta za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) i Nacionalne i sveučilišne knjižnice Zagreb, u utorak, 16. srpnja 2019. godine u vremenu od 18.00 do 19.30 sati održat će se novi ciklus edukacija o naprednom korištenju BOSON setova dodataka za micro:bit. Radionica će se održati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Ova je aktivnost namijenjena knjižničarima Županije iz Našica, Đakova, Čepina i GISKO-a, a za cilj ima naučiti ih koristiti BOSON setove dodataka za micro:bit. Traje 90-120 minuta i bazira se na BBC micro:bit tehnologiji. Radionice će voditi Croatian Makers abmasadori .

Micro:bitovi se u svim ograncima knjižnice te na Odjelu za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek mogu posuđivati od utorka, 03. travnja 2018. godine podjednako kao i sva dostala “knjižnična građa”. Rok je posudbe 14 dana. Za one koji se žele duže koristiti njime, moguće je čak napraviti i produljenje roka posudbe.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona:

Služba za informatičku potporu GISKO