Izložba radova “Dragon de Dier”

Mala galerija GISKO

123

U drugoj polovici veljače u Ogranku Donji grad Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, možete pogledati Izložbu radova autora “Dragon de Dier” odnosno Dragana Dedijera i autorice Gordane Pfeifer, u sklopu projekta Mala galerija GISKO.

Gordana Pfeifer, rođena je 1962. godine u Osijeku, gdje završava i školovanje sa zvanjem dekorater-aranžer. Upravo zbog svoga zvanja i velikog interesa vezanog za umjetnost i rukotvorine odlučila se za razne tečajeve kao što su dekupaž-tehnika, oslikavanje stakla, makrame, origami i quilling. Ovo joj je treća samostalna izložba u sklopu projekta Mala galerija GISKO i to nakit rađen u mikro-makrameu i quilling čestitke.

Dragan Dedijer, profesor u mirovini, rođen je 1941. godine. Slikanjem se bavi iz hobija dvadesetak godina. Radovi su u tehnici ulja na platnu i akrilnim bojama na lesonitu. Teme koje se najviše provlače kroz radove gosp. Dedijera jesu fantazije boja i oblika.  Ostali su mu hobiji rad na drvenim skulpturama i izrada kućica za ptice. Relaksira se pisanjem priča za malu djecu.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: