Predavanje “Intolerancija na hranu – pogled sa svih strana”

300

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u četvrtak, 03. svibnja 2018. godine s početkom u 18.00 sati organizira predavanje pod nazivom “Intolerancija na hranu – pogled sa svih strana”. Predavanje će održati doktor tradicionalne kineske medicine, doktor opće medicine i homeopat Enver Beriša u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Enver Beriša ima preko 20 godina iskustva u liječenju i dijagnosticiranju raznih stanja, a u svojoj želji da pomogne i nađe način za rješenje nerješivoga, educirao se u svim aspektima medicine, kako bi dobio širu sliku ljudskoga stanja i bolesti.

“Ono si što jedeš” vrlo je poznata poslovica, a danas je poznato kako hranu trebamo i možemo koristiti kao lijek. Ona nam može pomoći da imamo više energije, ali isto tako nam može oduzeti svu energiju te nas dovesti do depresivnih stanja. Na ovome predavanju moći će se saznati koje nam namirnice stvaraju najviše problema, kako saznati imate li intoleranciju, koliko su crijeva bitna za naše emocionalno i fizičko zdravlje, kako ih liječiti i još puno toga.

Dodatne indormacije mogu se dobiti na broj telefona: