American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek nastavlja s provedbom programa She: Women’s Empowerment. Nakon ciklusa Women Working in IT, slijedi online panel “Made in Osijek” u kojemu će sudjelovati osječke poduzetnice Sanja Bolješić (Simone design), Ivana Čizmadija (Gray Bridal) te Martina Karalić (Boolab).

Panel rasprava na hrvatskom jeziku bit će održana na Facebook stranici American Cornera u ponedjeljak, 8. ožujka 2021. godine s početkom u 17.00 sati. U prvom će dijelu panela poduzetnice predstaviti sebe, svoj brend i poduzetnički plan, a tijekom drugog dijela odgovarat će na pitanja publike.

Ovim panelom, ali i idućim događanjima tijekom ožujka obilježavamo Dan žena kroz predstavljanje uspješnih osječkih (ženskih) poslovnih priča i brendova kako bismo osvijestili građane o njihovu radu i potakli publiku, koja možda razmišlja o promjeni karijere ili pokretanju vlastitog posla, na taj korak.

Sanja Bolješić stoji iza brenda Simone design, a iz njene kolekcije posebno se ističu ručno pravljene torbe i ruksaci. Gray Bridal brend je Ivane Čizmadija, dizajnerice vjenčanica i večernjih haljina s dugogodišnjim iskustvom. Iza brenda prirodne ručno pravljene kozmetike koja njeguje i hrani tijelo Boolab stoji Martina Karalić.

Više informacija može se dobiti na:

e-mail: american.corner@gskos.hr