Danas se sve više susrećemo sa raznim dijetama i načinima prehrane koje jamče zdrav i fit život. No, koja je prehrana odgovarajuća baš za vas, koja će vam hrana dati energiju i odvesti vas u zdrav i fit život, možete saznati kroz test intolerancije na hranu. Što je to intolerancija na hranu? Kome je namijenjen test intolerancije? Može li nam hrana sniziti energiju te utjecati da se osjećamo ljuto i nervozno? Samo su neka od pitanja na koja će nam danas odgovor dati doktor Enver Beriša u videu “Intolerancija na hranu”.

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i Centar za prirodno zdravlje iz Osijeka Organicos organiziraju online predavanje pod nazivom “Intolerancija na hranu”. Odgovore na ta i još mnoga druga dat će nam dr. Enver Beriša. Predavanje se može pogledati putem sljedeće POVEZNICE.

Dr. Enver Beriša homeopat je koji je proglašen za počasnog profesora od strane hrvatske homeopatske unije, autor dviju knjiga 2003. godine – “Homeopatija umijeće liječenja” i 2008. godine “Homeopatija u ginekologiji i opstetriciji” – knjiga koja je najopsežnije opisala homeopatiju za ženske probleme. Dr. Enver Beriša akupunkturolog je s 24 godine iskustva. Svoju je edukaciju dovršio kroz šest godina naprednih tečajeva na akademiji TCM u Pekingu; ujedno osoba koja je prva u Hrvatsku donijela test za intoleranciju 2000. godine. Voditelj je Centra prirodnog liječenja Belladonna i višegodišnji suradnik Organicosa.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: