Predavanje “Besplatan studij u Danskoj : prezentacija i prijave za 2020.”

204

Studirajte u inozemstvu na danski način. Znate li da u Danskoj možete studirati više od 500 različitih programa na engleskom jeziku? Danska je posljednjih šest godina hit studijska destinacija među građanima Hrvatske. BHV Education u tom je periodu uspješno pomogao s prijavama, upisima i odlaskom na studij u Dansku svima koji su imali tu želju i san. Fakulteti u Danskoj nude idealan spoj teorije i prakse gdje nećete morati učiti teoriju napamet, nego ćete je znati primijeniti na stvarnim slučajevima i projektnim zadacima.

TOP RAZLOZI ZAŠTO ODABRATI DANSKU:

  1. besplatan studij na engleskom jeziku
  2. velik izbor preddiplomskih i diplomskih programa
  3. prijateljski odnos s profesorima
  4. male studijske grupe
  5. timski rad na projektima
  6. skandinavski stil života
  7. mogućnost rada 11-15 sati tjedno
  8. besplatan tečaj danskog jezika

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u petak, 07. veljače 2019. godine s početkom u 17.00 sati organizira predavanje pod nazivom Besplatan studij u Danskoj : prezentacija i prijave za 2020. Predavanje će održati savjetnica za obrazovne programe u inozemstvu iz BHV Education-a, Ružica Pejić u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Ružica Pejić savjetnica je za studij u Danskoj u BHV Education-u od 2013. godine. U tom periodu posjetila je većinu danskih fakulteta s kojima BHV Education surađuje. Uspješno je savjetovala i upisala više od 200 polaznika. Osim posjeta fakultetima i uspješnih prijava, iskustvo je stekla kroz kontinuiran razvoj odnosa i komunikaciju s danskim fakultetima i polaznicima iz Hrvatske na studiju u Danskoj.

Dodatne informacije mogu se dobiti na mrežnoj stranici BHV Education: