Sanja Račić 27 godina radila je na HRT-u kao novinarka, kada je dala otkaz i u listopadu 2018. otvorila obrt. Zbog zdravstvenih je razloga promijenila profesiju i odlučila se na iznimno hrabar korak – samozapošljavanje. Osnovala je vlastiti brend ručno rađenoga nakita naziva Allunga, što na jeziku Aboridžina znači sunce. Izabravši poduzetništvo, Sanja je morala naučiti kako uspješno poslovati, rasti i neprestano se unaprjeđivati.

Želite li saznati kako je moguće krenuti Sanjinim stopama te započeti proces samozapošljavanja, pridružite nam se u  ponedjeljak, 2. ožujka 2020. godine s početkom u 17.00 sati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek na predavanju Sanje Račić o vlastitom iskustvu samozapošljavanja i radionici izrade nakita pod nazivom “Jačanje žena na tržištu rada – primjer samozapošljavanja”.

Predavanje i radionicu organizira American Corner Osijek u sklopu Women’s Empowerment programa, koji ima za cilj osnažiti prava i položaj žena u suvremenom društvu te potpomoći njihovu socijalnu i poslovnu sposobnost. Unatoč tome, radionica je namijenjena svim zainteresiranim korisnicima.

Više informacija može se dobiti na broj telefona: