Predavanje “Meet the Diplomat”

60

Program Veleposlanstva SAD-a “Meet the Diplomat” (Susret s diplomatom) namijenjen je upoznavanju američkih diplomata s ciljem razgovora s izvornim govornicima, dijeljenjem iskustava vezana uz posao koji obavljaju, zemljama u kojima su boravili, kulturnim razlikama, informacijama o diplomatskim protokolima i slično.

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek u suradnji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu organizira predavanje “Meet the Diplomat” koje će se održati u ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine s početkom u 11.00 sati. Predavanje će održati Elise Sunshine Crane, druga tajnica i konzulica. Tom će prigodom Elise Crane donirati knjige za American Corner u ime Veleposlanstva SAD-a i veleposlanika u Hrvatskoj Roberta Kohorsta.

Elise Sunshine Crane podrijetlom je iz Bouldera, Colorado, gdje je stekla sveučilišnu prvostupanjsku diplomu s polja međunarodnih poslova, a potom i diplomirala na polju međunarodnih pregovora i razrješavanja konflikata u Massachusettsu. Od 2011. zaposlena je u Vanjskim poslovima SAD-a, a prije Hrvatske obavljala je diplomatske poslove u Ukrajini, Kolumbiji i Ugandi.

Više informacija može se dobiti na broj telefona: