U suradnji Kineziološkog fakulteta Osijek i Gradske i sveučilišna knjižnica Osijek u srijedu, 21. prosinca 2022. godine s početkom u 18.00 sati održat će se predavanje doc. dr. sc. Danijele Kuna pod nazivom “Zašto ustati, a ne odustati?“. Predavanje će biti održano u prostoru Austrijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Danijela Kuna docentica je na Kineziološkom fakultetu Osijek, nositeljica kolegija iz područja fitnesa, rekreacije i sporta, voditeljica Odsjeka za kineziologiju. U slobodno vrijeme radi kao instruktorica skijanja i grupnih programa vježbanja uz glazbu te se bavi dugoprugaškim trčanjem i triatlonom.

U ovom zanimljivom predavanju Danijela će govoriti o tome zašto je važno tjelesno vježbanje, kakav utjecaj tjelesno vježbanje ima na biološke i fiziološke mehanizme čovjeka, fitnes i zdravstvenog status u cjelini. Sudionici će imati priliku naučiti znanstveno utemeljene smjernice i preporuke u vezi pravilne primjene rekreativnih programa vježbanja u svojoj svakodnevnici.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: