U organizaciji Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, u petak, 25. studenoga 2022. godine s početkom u 18.00 sati održat će se predstavljanje knjige “Presložite životne ladice” autora Miroslava Strešnjaka. Predstavljanje će se održati u prostoru Studijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Knjiga “Presložite životne ladice” svojevrstan je psihološki savjetnik. Pomaže čitatelju prebroditi osobne, obiteljske i ine krize. Napisana je na svima jednostavan i pristupačan način, pojašnjavajući korak po korak kako prevladati krize i unaprijediti svoj život. Namijenjena je svima koji sebi žele bolje sutra, koji žele svakodnevno ugodnije i s mirom živjeti.

Miroslav Strešnjak po struci je inženjer elektrotehnike. Rođen je 1970. u Osijeku. Iako je s radom na sebi počeo još u srednjoj školi (kada je shvatio da se ljudi previše brinu i uopće ne uživaju u životu), najviše se tom radu posvetio posljednjih 10-ak godina svoga života. Osim samog proučavanja knjiga i autobiografija, polazio je aktivno i seminare od nekih svjetski najpoznatijih i najboljih učitelja. Tako je završio seminare Robina Sharme, Tonyja Robbinsa, Joa Dispenze, Brendona Burcharda, Wima Hofa, Jima Kwika, Petre Brzović.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: