Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira predstavljanje nakladničke djelatnosti  kineskog nakladnika China National Knowledge Infrastructure (CNKI) koje će se održati u utorak, 6. lipnja 2023. godine s početkom u 09.00 sati u prostoru Studijske čitaonice. Nakladničku djelatnost i platformu CNKI predstavit će gđa Lucia Huang.

Platforma CNKI Express sadrži kineske i međunarodne znanstvene časopise (Springer Nature, Wiley, Elsevier, Emerald, Cambridge, De Gruyter i druge), doktorske disertacije, magistarske radove, zbornike, novine, e-knjige, patente i standarde. Na platformi postoji mogućnost prijevoda kineskih tekstova na engleski jezik, kao i grafičke prikaze analiza znanstvenog izdavaštva.

Ovim putem pozivamo sve članove akademske zajednice, kolege knjižničare i istraživače da se prijave za sudjelovanje na predstavljanju putem prijavnog obrasca dostupnog putem poveznice : https://forms.gle/ns2Vjwo4Ej5nHZuv7.  Prijave za sudjelovanje otvorene su za sve zainteresirane, a prijaviti se možete do ponedjeljka, 5. lipnja 2023. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: