Pričaonice u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek održavaju u različitim oblicima i provode se na različite načine, a jedna je od najčešćih Vrijeme za priču, radionice koje se održavaju srijedom poslijepodne i namijenjene su svim zainteresiranim korisnicima Knjižnice starijima od tri godine. Vrijeme za priču, tijekom mjeseca rujna i listopada, održavat će se u vremenu od 17.30 sati u igraonici Odjela za rad s djecom i mladima, a detaljan raspored navodimo u nastavku…

U mjesecu listopadu, u sklopu programa posvećenog obilježavanju Dječjeg tjedna, kreće novi niz radionica Prstići pričaju na kojima srijedom prijepodne kroz druženje uz priče i igru s najmlađim korisnicima Knjižnice (od rođenja do treće godine starosti) i članovima njihovih obitelji njegujemo ljubav prema knjigama i potičemo razvijanje navike čitanja. Prva radionica priča za najmlađe održat će se 6. listopada u 11.00 sati u igraonici Odjela za rad s djecom i mladima.

 

Zavičajna pričaonica je odgođena. Termin održavanja bit će naknadno objavljen.

Program Dječjeg tjedna u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek zatvaramo Zavičajnom pričaonicom, koja će se održati u subotu 9. listopada u prostoru American Cornera Osijek. Družit ćemo se s osječkom autoricom Ivanom Šojat i razgovarati o njenom bogatom stvaralaštvu s posebnim osvrtom na romane za mlade: Zmajevi koji ne lete i Oblak čvoraka.

 

Zbog ograničenog broja sudionika za svaku radionicu potrebno je prijaviti sudjelovanje na broj telefona Odjela za rad s djecom i mladima: 211 472.

 

Više informacija može se dobiti: