Tijekom mjeseca rujna, Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i American Corner Osijek predstavljaju ciklus radionica pod nazivom “U svijetu bajki”. Vitezovi, kraljevi, zmajevi i princeze bit će glavne teme pričaonicâ i kreativnih radionica.

Pridružite nam se utorkom i četvrtkom od 17.30 do 19.00 sati kada će se održavati kreativne radionice izrade različitih upotrebnih predmeta namijenjenih djeci od 6 godina i više, u prostoru American Cornera Osijek.

Vrijeme za priču, namijenjeno korisnicima Knjižnice starijima od 3 godine, održavat će se srijedom u vremenu od 17.30 do 18.30 sati u igraonici Odjela za rad s djecom i mladima, a pričat ćemo priče o neustrašivim vitezovima, hrabrim princezama i strašnim zmajevima.

Petkom u vremenu od 17.30 do 18.30 sati održavat će se pričaonice na engleskom jeziku English for youngsters namijenjene korisnicima Knjižnice predškolske dobi.

Uronite s nama u svijet bajki i izradite nešto za sebe.

Zbog ograničenog broja sudionika, potrebno je prijaviti sudjelovanje na broj telefona Odjela za rad s djecom i mladima 031/211-472.

Više informacija može se dobiti na broj telefona: