American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek pokreće ciklus radionica učenja engleskog jezika Let’s do Business počevši od  četvrtka, 20. siječnja 2022. u 18 sati.

Radionice su namijenjene prvenstveno malim obrtnicima koji žele unaprijediti svoju komunikaciju na engleskom jeziku kako bi se približili stranim kupcima, no mogu se prijaviti svi zainteresirani korisnici Knjižnice. Sudionici će kroz desetak radionica učiti kako predstaviti sebe, svoj obrt, proizvode i usluge, kako komunicirati s kupcima te kako se oglašavati na engleskom jeziku. Sadržaj radionica prilagođen je početnicima (A1-A2) te stoga predznanje engleskog jezika nije uvjet za sudjelovanje, što ne znači da se ne mogu prijaviti i svi oni koji već posjeduju određeno predznanje – u tom se slučaju sadržaj radionica može prilagoditi njihovoj razini poznavanja jezika. Radionice će se održavati jednom tjedno od siječnja do ožujka u prostoru American Cornera Osijek. Radionice će voditi Vedran Domjanović, magistar engleskog jezika i književnosti i pedagogije.

Zbog ograničenog broja sudionika, potrebno je prijaviti sudjelovanje na e-mail: amcorneros@gmail.com  ili na broj telefona 211 472.

Više informacija može se dobiti:

  • putem e-mail adrese: amcorneros@gmail.com (American Corner Osijek)
  • na broj telefona: 211 472 (Odjel za rad s djecom i mladima GISKO).