S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji se održavaju svakog posljednjeg petka u mjesecu. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Svaki mjesec očekuju Vas nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz motivi!

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek sezonu kvizova nastavlja u petak, 25. prosinca 2020. godine s početkom u 20.00 sati, kada se održava “Božićni kviz” putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici https://myQuiz.org/i/626186 . Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ukoliko propustite riješiti kviz u 20.00 sati, svaki ćemo kviz ponoviti te mu možete pristupiti i u 21.00 sat.

Kako bismo omogućili i najmlađim korisnicima da provjere svoje znanje, u 19,00 sati održat će se i kviz namijenjen i njima pod nazivom “Dječji božićni kviz”. Kviz će biti aktivan na poveznici   https://myQuiz.org/i/624389 .

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: