I u kolovozu nastavljamo s GISKO književnim kvizovima, a ovaj petak rješavamo kviz o našim poznatim književnim partnerima – Julijani Matanović i Pavlu Pavličiću.

Kviz „Književni partneri: Matanović i Pavličić“ igramo u petak, 26. kolovoza 2022. godine s početkom u 20.00 sati putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici https://play.myquiz.org/p/00828753 .

Svaki posljednji petak u mjesecu pridružite nam se u rješavanju različitih pitanja o autorima, njihovim djelima, različitim žanrovima i temama. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari.

Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek. Svi zainteresirani trebaju se na platformu MyQuiz prijaviti putem elektroničke pošte ili s profilom neke društvene mreže (npr. Facebook) kako bismo mogli kontaktirati pobjednika na kraju godine.

Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice.

Više informacija može se dobiti na broj telefona:

Posudbeni odjel za odrasle GISKO 031/211-233