S obzirom na veliku zainteresiranost korisnika za GISKO tjedan Harryja Pottera koji se već tradicionalno održava posljednji tjedan u kolovozu, Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek ovog lipnja organizira GISKO tjedan Harryja Pottera za početnike.

Program se održava od 21. do 25. lipnja, a namijenjen je svim čarobnjacima i bezjacima u dobi od 5 do 11 godina. Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje o čudesnom svijetu Harryja Pottera, dovoljno je malo dobre volje, mašte i kreativnosti.

U sklopu tjedna organizirane su sljedeće radionice Izrada čarobnih štapića, Duelantski klub, Sat čarobnih napitaka i Čarobni nakit, a detaljan raspored nalazi se u nastavku:

Sve radionice održavaju se u skladu s epidemiološkim uvjetima stoga molimo zainteresirane za sudjelovanje da se prijave na Odjelu za rad s djecom i mladima: br. tel. 031/211-472.

GISKO tjedan Harryja Pottera, sada već šesti po redu, namijenjen čarobnjacima koji su pročitali knjige i gledali filmove, održavat će se krajem mjeseca kolovoza, a za više informacija pratite mrežnu i društvene stranice Knjižnice.

Dodatne informacije mogu se dobiti: