Tijekom mjeseca rujna u Ogranku Industrijska četvrt Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek postavljena je izložba fotografija Haustori vrani… Haustori bijeli. Autor izložbe Neno Mihovil Tica-Čelić osnovnu i srednju školu je završio u Zagrebu, a u Osijeku je upisao Pravni fakultet. Pet godina bio je urednik i voditelj na Radio Mariji. U sklopu svoje zajednice mladih bavi se dobrotvornim i humanitarnim radom i trenutno radi u Udruzi Prisutnost, koja se bavi pružanjem pomoći starijim osobama i osobama s invaliditetom.

Neno Mihovil Tica-Čelić svestrani je umjetnik i zanimaju ga sve grane fotografske umjetnosti. Posjetio je više europskih zemalja, sjevernu i južnu Ameriku, uključujući godinu dana boravka u Sjedinjenim Američkim Državama. Velika ljubav mu je Zagreb i ljepote Hrvatske, a svoje fotoskitancije redovito bilježi fotografskim aparatom. Sudjelovao je na nekoliko skupnih izložbi (IV. Biennale hrvatske mlade fotografije) Iza sebe ima devet samostalnih izložbi, a izložba Haustori vrani… Haustori bijeli njegova je deseta izložba.

Izložba Haustori vrani… Haustori bijeli može se pogledati tijekom mjeseca rujna u radno vrijeme Ogranka Industrijska četvrt.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona:
Posudbenog odjela za odrasle GISKO

.