American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek nastavlja s provedbom programa She: Women’s Empowerment. Drugi je po redu online panel “Put Yourself First u kojemu će sudjelovati osječke poduzetnice Maja Diklić Dačić (Studio Eccentric), Mirna Ažić (Ja vjerujem u vas) te Martina Završki (Špajz).

Panel rasprava na hrvatskom jeziku bit će održana u petak, 19. ožujka 2021. godine s početkom u 17.00 sati na Facebook stranici American Cornera. U prvom dijelu panela poduzetnice će predstaviti sebe, svoj brend i poduzetnički plan, a tijekom drugog dijela odgovarat će na pitanja publike.

Maja Diklić Dačić osnivačica Studija Eccentric, stvorila je ideju Studija kao cjelovitu priču pristupa čovjeku kroz multidimenzionalan način. Njezina je misija holistički pristupiti pojedincu, u svrhu postizanja najboljih rezultata, s ciljem razvijanja zdrave, funkcionalne, zadovoljne osobe. Ja vjerujem u vas obrt je za savjetovanje, poduku i usluge vlasnice Mirne Ažić. Mirna je licencirana trenerica neurolingvističkog programiranja koji se bavi pružanjem pomoći i podrške kroz savjetodavni rad s odraslima, a kojima je cilj poboljšanje kvalitete vlastitih života i postizanje autentične sreće. Špajz Martine Završki promiče ideju zdrave prehrane i u slučajevima nedostatka vremena na inovativan način – obroci u Špajzu pripremljeni su i spremljeni u staklene teglice, bilo da je riječ o doručcima, obrocima, desertima, napitcima (smoothiejima) ili već nadaleko poznatim juhicama.

Više informacija može se dobiti na:

e-mail: american.corner@gskos.hr