**ODGOĐENO** Predstavljanje knjige “Arhetipovi esencijalnih ulja”

133

Esencijalna ulja obrađuju se na nov i inovativan način i s novim pogledom unutar materije aromaterapije.  Detaljno se razrađuju i objašnjavaju, kao i njihov puni potencijal za balansiranje i unapređivanje fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog stanja čovjeka. Arhetipovi esencijalnih ulja knjiga je koja je apsolutni novitet u pristupu i korištenju esencijalnih ulja, u odnosu na standardne načine aromaterapeutske primjene.

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, u petak, 13. ožujka 2020. godine s početkom u 18.00 sati organizira predstavljanje knjige autorice Zrinke Jezdić pod nazivom “Arhetipovi esencijalnih ulja”. Predstavljanje će se održati u prostoru American Cornera.

Zrinka Jezdić dugogodišnja je certificirana klinička arometerapeutkinja i specijalistica psihijatrijskih tehnika. Voditeljica je istraživanja i razvoja u AromaVita institutu za aromaterapiju. Autorica je i izdavačica dviju knjiga “Priručnik za primjenu aromaterapije” i  “Kućna ljekarna” te glavna urednica časopisa za integrativnu aromaterapiju – Essentia.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: