Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u srijedu, 14. prosinca 2022. godine s početkom u 18.00 sati organizira predavanje Violete Mišić Losacco pod nazivom “Život bez boli: tjelesne, emotivne, mentalne i duhovne”.  Predavanje će biti održano u prostoru Austrijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Violeta Mišić Losacco prvostupnica je tradicionalne kineske medicine sa Sveučilišta Westminster u Londonu, pridružena članica Hrvatskog društva za akupunkturu koje djeluje pri Hrvatskom liječničkom zboru, magistra neverbalnog teatra s Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku i instruktorica hatha joge.

U ovom zanimljivom predavanju Violeta će nam govoriti o biološkim, psihološkim i ekološkim uzrocima boli, o mehanizmima i teorijama boli te kako tradicionalna kineska medicina i istočne filozofije na kojima se ova drevna medicina temelji gledaju na bol te na povezanost uma i tijela. Sudionici će imati priliku naučiti nekoliko korisnih vještina koje im mogu pomoći kod upravljanja kroničnom boli.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: