Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek

2.jpg
60 godina GISKO

Obavijesti

EBSCO Discovery service

Putem poveznice, a posredstvom EBSCO Discovery service, omogućeno je istovremeno pretraživanje baza podataka i drugih e-izvora  dostupnih na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, a pristup im je osiguran nacionalnom licencom ili su slobodni mrežni izvori.

UPUTE ZA PRETRAŽIVANJE

 

 

Opširnije | 13.02.2017.

Predstavljanje studentskoga zbornika "I, too, sing America"

Udruga studenata anglistike Glotta u ponedjeljak, 27. ožujka 2017. godine s početkom u 17.00 sati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek organizira predstavljanje studentskoga zbornika "I, too, sing America".

Opširnije | 24.03.2017.

Susret s književnicom za djecu Đurđicom Stuhlreiter

Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnica Osijek u srijedu, 29. ožujka 2017. godine s početkom u 10.30 sati organizira predstavljanje novoga romana za djecu "Gašpar i prijatelji" autorice Đurđice Stuhlreiter. Prigodni će se susret i predstavljanje knjige održati u prostoru Igraonice i igroteke Odjela za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Opširnije | 24.03.2017.

Radionice meditacije

Udruga Osječki kreativni centar poziva vas u utorak, 4. travnja 2017. godine u 18.00 sati u prostor American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek na radionice meditacije. Radionice će se održavati svakoga utorka i petka u vremenu od 18.00 do 19.00 sati, a voditeljica je Ivana Vajnberger.

Opširnije | 22.03.2017.

Predavanje "Mogućnosti studiranja u Europskoj uniji"

Agencija Integral edukacijski programi poziva vas u četvrtak, 30. ožujka 2017. godine s početkom u 15.00 sati na predavanje "Mogućnosti studiranja u Europskoj uniji". Predavanje će se održati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Opširnije | 22.03.2017.

Predavanje "Dvije Alme – dramatične sudbine dviju žena = Zwei Almas – zwei dramatische Frauenschicks

U organizaciji Austrijske čitaonice Gradske i sveučiline knjižnice Osijek i Austrijskoga kulturnog foruma Zagreb u petak, 24. ožujka 2017. godine s početkom u 18.00 sati bit će održano predavanje pod nazivom "Dvije Alme – dramatične sudbine dviju žena = Zwei Almas – zwei dramatische Frauenschicksale". Predavanje će održati muzikologinja Marijana Pintar uz popratni plesni program i performans u izvedbi Ive Šolčić i Martine Tomić te u koreografiji Desanke Virant.

Opširnije | 21.03.2017.

Eko tjedan u GISKO-u

Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek poziva vas na niz edukativnih i kreativnih radionica za djecu povodom obilježavanja "Eko tjedna" u razdoblju od 20. do 25. ožujka 2017. godine u prostoru Igraonice i igroteke Odjela za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Opširnije | 16.03.2017.

ODGOĐENO! (Književna tribina "Ljepota stvaralaštva Bosanskog Posavlja kroz riječi i stihove")

ODGOĐENO!

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek poziva vas na šesnaestu književnu tribinu naziva "Ljepota stvaralaštva Bosanskog Posavlja kroz riječi i stihove" koja će se održati u petak, 17. ožujka 2017. s početkom u 18.00 sati u American Corneru Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Na tribini će se predstaviti dvije knjige: "Sati od pijeska" autorice Marije Mišić te "Oko nas" autora Ivana-Branimira Papratovića.

Opširnije | 14.03.2017.

Pretrazivanje u EBSCO

Online katalog GISKO
Moja knjižnica
Usluge za slijepe i slabovidne
Digitalna knjižnica
Web arhiv
Mala galerija
Susreti srijedom
Najčitatelj
Knji<9e>nica i civilno dru<9a>tvo
UNESCO libraries